Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/xn--nsbyfodterapi-3fb.dk/public_html/wp-includes/pomo/plural-forms.php on line 210
Behandlinger og ydelser – Næsby Fodterapi

Behandlinger og ydelser

I fodterapien udfører vi alle specialer, som hører til faget.
Når du henvender dig til en statsautoriseret fodterapeut har du garanti for behandling, journalføring og samarbejde med det øvrige sundhedssystem.

Husk altid at have det gule sygesikringskort med.

Almindelig fodbehandling

fodbehandling

Fodbad med fodbadesalt. Klipning, slibning, samt oprensning af negle. Beskæring af hård hud og fjernelse af ligtorne. Sluttes af med skumcreme, der masseres ind i foden.

Paraffinbad

Paraffinbad øger blodgennemstrømningen og kan være let smertelindrende ved f.eks. gigt. Særdeles velegnet til ru og tør hud, eksemer, gigt, psoriasis og dårlig blodcirkulation.

Anbefales af gigtforeningen, da den kan smertelindre de gigtramte led. Har man åbne sår eller inflammationer på huden udføres behandlingen ikke.

Workshop – fodøvelser med og uden bolde

Har du lyst til at forkæle dine fødder og undgå gener, kan min workshop være en god ide. Hver dag udsætter vi vores fødder for mange belastninger og udfordringer. Dette kan give smerter og fejlstillinger som knyster, nedsunken forfod og andet.

Fødderne er kroppens fundament og det er derfor vigtigt, at de fungerer optimalt. Workshoppen hjælper til at forstå dine fødder, og vi laver øvelser med og uden bolde. Inden øvelserne gennemgåes kort fodens anatomi og funktion.

Fod-og lægmassage

Ved uro eller lettere smerter i fødder og underben kan det muligvis hjælpe med en muskelafslappende og dybdevirkende fod-og lægmassage af ½ times varighed.
Ved muskelømhed opbløder jeg spændingerne ved hjælp af både knoer og tommelfingre. Afsluttes med blid massage.

Bøjlebehandling

Er der symptomer som varme, rødme, hævelse, ømhed eller smerte i neglefalsene, sætter jeg en bøjle på. Stålbøjlen bliver fremstillet af et lille stykke metaltråd, der tilpasses neglens størrelse og hvor meget den er nedgroet.
Udover at finde årsagen til den nedgroede negl får du også en vejledning i, hvordan du undgår at få en ny nedgroet negl.

Individuelle indlæg

Nedsunken forfod, platfod eller andre fejlstillinger kan afhjælpes med et individuelt fremstillet indlæg. Jeg har efterhånden fremstillet mange og ved at det hjælper mod muskulær instabilitet.

Der bliver lavet en grundig fodanalyse, samt ganganalyse og et par såler til at vurdere det dynamiske aftryk. Indlæggets formål er at enten korrigere, aflaste eller forebygge.