Om fodklinikken

Næsby Fodterapi

Fodklinik i Næsby

Velkommen til Næsby Fodterapi, der ligger i det nordvestlige af Odense. Mit navn er Maj-Britt Randklit, og jeg er ejer af klinikken og statsautoriseret fodterapeut. Fra 2014 til 2018 har jeg været indlejer på en klinik i Dalum, og jeg har været klinikejer i Næsby siden 2018. Jeg ser hver dag frem til at hjælpe mine kunder med deres fødder.

Fodterapi i Næsby

Alt i fodterapi hos din fodklinik i Næsby

Du finder Næsby Fodklinik på Bogensevej 43 i nyistandsatte, handicapvenlige lokaler, hvor hygge og god service er i højsæde.

I klinikken kan du blandt andet få fodmassage, der modvirker uro og smerter i fødder og underben; du kan få hjælp til fodøvelser; du kan få bøjlebehandling, som kommer nedgroede negle til livs; og du kan få fremstillet individuelle indlæg.

Jeg har RS-footscanner i klinikken, der gør det individuelle indlæg endnu bedre. Det er et nyt og avanceret system, der 2D-scanner dine fødder og herefter fremstiller 3D-printede såler. Derved får indlægget den præcise udformning, der støtter, aflaster og korrigerer netop dine fødder.

Jeg deler adresse med en kollega, som også har egen fodklinik. Jeg udfører primært fodterapi på klinikken i Næsby. 

Har du nogle spørgsmål, ønsker du yderligere oplysninger om en fodbehandling, eller vil du gerne booke en tid, er du meget velkommen til at kontakte mig. Jeg ser frem til at hjælpe dig og give dine fødder den bedste behandling.

Udebehandling

Det er kun muligt med udebehandling, hvis du i forvejen er tilknyttet klinikken. Jeg kører ikke ud til nye kunder eller patienter.